Restaurant Vialux

 

Intr-o atmosfera placuta, cu un decor cald, restaurantul va sta la dispozitie atat pentru servirea preparatelor alese, de zi cu zi, cat si pentru organizarea evenimentelor importante din viata dumneavoastra.

Poza restaurant - Pensiunea Vialux

Restaurant

Detalii

Capacitate: 100 de persoane

Program: L-D: 10:00 – 22:00

Loc de joacă pentru copii

Terasă

Spațiu de dans

Evenimente

Restaurantul Vialux este alegerea ideală pentru evenimentele speciale în familie. Decorul cald și gustoasa măncare, fac din restaurantul Vialux alegerea ideală pentru cele mai speciale momente care sunt sarbatorite impreuna cu cei apropiati.

Loc de joaca

Stim cat de important este timpul petrecut cu cei mici. Pentru ca ne dorim ca acest timp sa fie relaxant atat pentru unii cat si pentru ceilali, am creat locul de joaca, unde copiii se distreaza, iar parintii ii pot supraveghea de la mica distanta in timp ce servesc preparatele preferate.

Mese pentru pomeniri

Cu o experienta vasta in organizarea de evenimente, dorim sa va fim alaturi si in momentele mai putin placute, precum comemorari, parastase sau pomeniri, iar pentru aceasta va punem la dispozitie un meniu variat, compus din trei feluri care poate fi: de post, de dulce sau cu preparate din peste. Puteti opta pentru servire in restaurant sau pentru livrare de pachete.

Galerie – Restaurant